REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

01 - 07 Ağustos 2022
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2021
TÜRKÇE
  1. Kaplanın Sırtında

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayıncılık)
  3. İyi Hisset İyi Yaşa

    Vex King

      (Pegasus Yayınları)
  4. Muazzam Muazzez

    Sedef Kabaş

      (Remzi Kitabevi)
  5. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  6. Her Şey Vaktini Bekler

    Hakan Mengüç

      (Destek Yayınları)
  7. Normal İnsanlar

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
  8. Seyir

    Piraye

      (Mona Kitap)
  1. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  4. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  1. Balıkçı ve Oğlu

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  2. Var mısın?

    Doğan Cüceloğlu

      (Kronik Kitap)
  3. Seyir

    Piraye

      (Mona Kitap)
  4. Kayıp Tanrılar Ülkesi

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  5. Veba Geceleri

    Orhan Pamuk

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Empedokles’in Dostları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Hazan

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  8. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Yemek ve Mutfak Kültürü

Yumurta Nasıl Kırılır?

Bilgiler, Anılar, Tarifler, Ukalalıklar

Mehmet Yaşin

Yemek Pişirme

Teknikleri - Çeşitleri Beslenme, Yemek Görgü Kuralları

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri

Ülkü Necipoğlu

Türk Tatlı Sanatı

Necip Usta

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler

Tavuk Yemekleri

Anne Willan

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Sebze Yemekleri

Anne Willan

Salatalar

Anne Willan

Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Onkolojide Çocuk Beslenmesi ve Yemek Tarifleri

Sibel Güngör

ve 3 yazar daha

Neşeli Tabaklar

Sibel Güngör

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi

Nathalie’nin Mutfak Hikâyeleri

Nathalie Stoyanof Suda