REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

03 - 09 Ocak 2022
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2021
TÜRKÇE
  1. Sahte Sultan

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  2. Hayat Hanım

    Ahmet Altan

      (Everest Yayınları)
  3. Taksiii

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  4. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayıncılık)
  5. Parsel Parsel 2: Vurgun

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  1. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  1. Balıkçı ve Oğlu

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  2. Var mısın?

    Doğan Cüceloğlu

      (Kronik Kitap)
  3. Seyir

    Piraye

      (Mona Kitap)
  4. Kayıp Tanrılar Ülkesi

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  5. Veba Geceleri

    Orhan Pamuk

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Empedokles’in Dostları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Hazan

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  8. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Yemek ve Mutfak Kültürü

Yumurta Nasıl Kırılır?

Bilgiler, Anılar, Tarifler, Ukalalıklar

Mehmet Yaşin

Yemek Pişirme

Teknikleri - Çeşitleri Beslenme, Yemek Görgü Kuralları

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri

Ülkü Necipoğlu

Türk Tatlı Sanatı

Necip Usta

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler

Tavuk Yemekleri

Anne Willan

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Sebze Yemekleri

Anne Willan

Salatalar

Anne Willan

Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Onkolojide Çocuk Beslenmesi ve Yemek Tarifleri

Sibel Güngör

ve 3 yazar daha

Neşeli Tabaklar

Sibel Güngör

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi

Nathalie’nin Mutfak Hikâyeleri

Nathalie Stoyanof Suda