REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

23-29 Haziran 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Markiz’deki Kadın

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Merkez Bankası

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  3. Sarı Yüz

    R. F. Kuang

      (İthaki Yayınları)
  4. Engereğin Gözü

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  5. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  6. Günübirlik Hayatlar

    Irvin D. Yalom

      (Pegasus Yayınları)
  7. Edebi ve Edepsiz Beyoğlu

    Umur Talu

      (Literatür Yayınları)
  8. Akan Nehir Gibi

    Paulo Coelho

      (Can Yayınları)
  9. Günde Bir Doz Kedi

    Syou Ishida

      (Athica Yayınları)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. The Bell Jar

    Sylvia Plath

      (Faber & Faber)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Yemek ve Mutfak Kültürü

Yumurta Nasıl Kırılır?

Bilgiler, Anılar, Tarifler, Ukalalıklar

Mehmet Yaşin

Yemek Pişirme

Teknikleri - Çeşitleri Beslenme, Yemek Görgü Kuralları

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri

Ülkü Necipoğlu

Türk Tatlı Sanatı

Necip Usta

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler

Tavuk Yemekleri

Anne Willan

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Pastacılık 101

Çırpmaktan Fazlası

Bahar Yılmaz

Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Onkolojide Çocuk Beslenmesi ve Yemek Tarifleri

Sibel Güngör

,

Fatih Erbey, Doç Dr.

Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu

Neşeli Tabaklar

Sibel Güngör

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi

Nathalie’nin Mutfak Hikâyeleri

Nathalie Stoyanof Suda