REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

10-16 Kasım 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Bekle Beni

    Zülfü Livaneli

      (Can Yayınları)
  2. Miras

    Nejat İşler

      (Mundi Yayınları)
  3. Yunanca Dersleri

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  4. Markiz’deki Kadın

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  5. Akan Nehir Gibi

    Paulo Coelho

      (Can Yayınları)
  6. Radley Ailesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  7. Sırların Sırrı

    Dan Brown

      (Altın Kitaplar)
  8. Bahçıvan ve Ölüm

    Georgi Gospodinov

      (Metis Yayınları)
  9. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  10. Örümcek Burgacı

    Alper Canıgüz

      (Everest Yayınları)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. Just Kids

    Patti Smith

      (Bloomsbury)
  3. The Housemaid

    Freida McFadden

      (Little Brown)
  4. Ara Güler’s Istanbul   (Thames & Hudson)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  3. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  4. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  7. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  8. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  9. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  10. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  11. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri
ISBN: 978-975-14-2225-5
Sayfa Sayısı: 408
Ebat: 200 x 270 mm
Basım Sayısı: 4
Yayın Tarihi: 03.11.2025
Fiyatı: 650.00 TL


Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri

Dostlardan Seçmeler

Ülkü Necipoğlu



"Yeni Lezzetlerle Toplam 550 Tarif ve Ek Bilgiler..."

‘Marifet iltifata tabidir’ diye güzel bir söz var. İltifat işittikçe daha da güzel şeyler yapmaya çalışıyor insan. Bir gün düşündüm, ailemden ve dostlarımdan öğrendiklerim yitip gidebilir. İşte bu gözle bakınca, yıllardır biriktirdiğim notların kitap olarak yayınlanması fikri cazip görünmeye başladı. Arkadaşlarımın keyifli sofralarından öğrendiklerim, bu kitaptaki seçmelerin büyük bir kısmını oluşturuyor. Seçtiğim yemeklerin diğer bir kısmı ailemden, bilhassa Rumeli kökenli, İstanbullu annemden ve Egeli kayınvalidemden öğrendiklerimdir. Bunların yanı sıra, Lenôtre gibi ustaların kitaplarından aldığım, damak tadımıza uyan bazı tarifleri de kitaba katmakta yarar gördüm.

ÜLKÜ NECİPOĞLU