REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

30 Eylül - 06 Ekim 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
  2. Yırtıcı Kuşlar Zamanı

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  3. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  5. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  6. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  7. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  8. Hyunam-Dong Kitabevi

    Hwang Bo-reum

      (Athica Yayınları)
  9. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  10. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  1. Nexus

    Yuval Noah Harari

      (Random House)
  2. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  3. The Exchange

    John Grisham

      (Hodder & Stoughton)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Türk Tatlı Sanatı
ISBN: 978-975-14-0047-5
Sayfa Sayısı: 272
Ebat: 123,5 x 160 mm
Fiyatı: 280.00 TL

Türk Tatlı Sanatı

Necip Usta



Türk Mutfağının Büyük Ustası Necip Usta’dan

Türk Mutfağının… 300’den çok tatlı çeşidi

Lezzet incelikleri

Yüzlerce değişik tad
 

  • Baklavalar ve Samsalar
  • Kadayıflar
  • Lokmalar, Hurma ve Şam Tatlısı
  • Helvalar
  • Revaniler ve Badem Tatlısı
  • Sütlüler, Aşureler ve Zerdeler
  • Kurabiyeler ve Şekerpareler
  • Ekmek Tatlıları
  • Meyve Tatlıları
  • Elmasiyeler ve Güllaçlar
  • Yoğurt Tatlıları ve Peynir Tatlıları
  • Kremalar ve Pelteler
  • Dondurmalar
  • Reçel ve Marmelatlar
  • Bisküviler, Kekler ve Çörekler