REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

29 Eylül - 05 Ekim 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Bekle Beni

    Zülfü Livaneli

      (Can Yayınları)
  2. Sırların Sırrı

    Dan Brown

      (Altın Kitaplar)
  3. Millete Emanet

    Yavuz Oğhan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  4. Sarı Yüz

    R. F. Kuang

      (İthaki Yayınları)
  5. Akan Nehir Gibi

    Paulo Coelho

      (Can Yayınları)
  6. Markiz’deki Kadın

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  7. Bahçıvan ve Ölüm

    Georgi Gospodinov

      (Metis Yayınları)
  8. Yunanca Dersleri

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  9. Günübirlik Hayatlar

    Irvin D. Yalom

      (Pegasus Yayınları)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. Intermezzo

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  3. Normal People

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  4. Simply AI   (Dorling Kindersley)
  5. Yellowface

    R. F. Kuang

      (HarperCollins)
  6. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  7. The Housemaid

    Freida McFadden

      (Little Brown)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Olives and Olive Oil
ISBN: 978-975-14-2106-7
Sayfa Sayısı: 284
Ebat: 200 x 260 mm
Yayın Tarihi: 21.09.2022
Fiyatı: 1470.00 TL


Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu



"Ünlü mutfak yazarı Jale Balcı ve zeytinyağı tadım uzmanı Müge Nebioğlu’dan zeytin ağacı ve zeytinyağının öyküsü…"

Bu kitapla 4000 yıllık öyküsü olan zeytin meyvesinin ve zeytinyağı üretiminin ilginç ve öğretici serüvenine tanık oluyoruz. Renkli fotoğraflar eşliğinde zeytin üretimi, zeytinyağının işlenmesi, üretim sonrası saklanma ve depolanma bilgileri, zeytinyağı tadım rehberiyle veriliyor.

Jale Balcı’dan zeytinyağıyla hazırlanan özel tariflerin de yer aldığı kitapta, ayrıca zeytinyağının sağlığa yararıyla ilgili bilgiler de var. Son bölümde ise butik zeytinyağı üreticilerinin konuyla ilgili sorulara verdikleri yanıtlar yer alıyor. İki uzman tarafından hazırlanan Zeytinyağı kitabı, hem üreticilerin hem de tüketicilerin vazgeçilmez rehberi, damak tadı meraklıları için özel bir başvuru kitabı.

İngilizce tanıtım:
Dedicated to the eternal olive tree, whose story began in the Levant and from there spread to the world, this book is an excellent resource highlighting the importance of consuming the right type of olives and olive oil, providing information on the olive harvest process, and showcasing a collection of extraordinary olive oil-based recipes by chef Jale.

Yazarın Diğer Kitapları

50 Pratik Mönü

Jale Balcı

Antakya ANTIOCH City & Cuisine

Jale Balcı

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Antakya ve Yemekleri (küçük boy)

Jale Balcı

Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu