REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

16 - 22 Mayıs 2022
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2021
TÜRKÇE
  1. Korku

    Thich Nhat Nanh

      (Omega Yayınevi)
  2. Zamansız

    Latife Tekin

      (Can Yayınları)
  3. Seyir

    Piraye

      (Mona Kitap)
  4. İçtihad Kapısı

    Merdan Yanardağ

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  1. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  2. Norwegian Wood

    Haruki Murakami

      (Random House)
  3. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  1. Balıkçı ve Oğlu

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  2. Var mısın?

    Doğan Cüceloğlu

      (Kronik Kitap)
  3. Seyir

    Piraye

      (Mona Kitap)
  4. Kayıp Tanrılar Ülkesi

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  5. Veba Geceleri

    Orhan Pamuk

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Empedokles’in Dostları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Hazan

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  8. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Yemek ve Mutfak Kültürü

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi

Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Salatalar

Anne Willan

Sebze Yemekleri

Anne Willan

Tavuk Yemekleri

Anne Willan

Meyveli Tatlılar ve Pastalar

Anne Willan

50 Pratik Mönü

Jale Balcı

Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri

Ülkü Necipoğlu

Çikolatalı Tatlılar ve Pastalar

Anne Willan

İstanbul Sofraları

Selin Kutucular

Dostlar Sofrası

Sunay Babahan

Büyükada Cuisine

Selin Kutucular

Antakya ANTIOCH City & Cuisine

Jale Balcı

Beyaz Fırın´dan Yeni Çıkmış Kurabiyeler

Nathalie Stoyanof Suda

Türk Tatlı Sanatı

Necip Usta