REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

01-07 Aralık 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Bekle Beni

    Zülfü Livaneli

      (Can Yayınları)
  2. O Yıl

    Ahmet Altan

      (Everest Yayınları)
  3. Yunanca Dersleri

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  4. Sarı Yüz

    R. F. Kuang

      (İthaki Yayınları)
  5. Bahçıvan ve Ölüm

    Georgi Gospodinov

      (Metis Yayınları)
  6. Kalp Saati

    Irvin D. Yalom

    ,

    Benjamin Yalom

      (Pegasus Yayınları)
  7. Boyun Eğmeyen Kadınlar

    Bahar Eriş

      (Alfa Yayınları)
  8. Fidan Hanım

    Sinan Akyüz

      (Alfa Yayınları)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. Intermezzo

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  3. Yellowface

    R. F. Kuang

      (HarperCollins)
  4. Normal People

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  3. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  4. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  7. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  8. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  9. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  10. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  11. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Yemek ve Mutfak Kültürü

İstanbul Sofraları

Selin Kutucular

Kahvaltı

Ebru Erke

Beyaz Fırın’ın Tarif Defterinden

Kahvaltı & Brunch

Nathalie Stoyanof Suda

Kolay ve Ekonomik Yemekler

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Meyveli Tatlılar ve Pastalar

Anne Willan

Mimolett

Murat Bozok

Nathalie’den Yaşanmış Tarifler

Nathalie Stoyanof Suda

Nathalie’nin Mutfak Hikâyeleri

Nathalie Stoyanof Suda

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi

Neşeli Tabaklar

Sibel Güngör

Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu

Onkolojide Çocuk Beslenmesi ve Yemek Tarifleri

Sibel Güngör

,

Fatih Erbey, Doç Dr.

Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Pastacılık 101

Çırpmaktan Fazlası

Bahar Yılmaz

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek