REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

12 - 18 Şubat 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  2. Savaşçı

    Doğan Cüceloğlu

      (Remzi Kitabevi)
  3. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  4. Süreyya Ciliv

    Fırat Demirel

      (Kronik Kitap)
  5. Zavallılar

    Alasdair Gray

      (İthaki Yayınları)
  6. Acı Yoruldu

    Serhan Asker

      (Alfa Yayınları)
  7. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  8. Mektub

    Paulo Coelho

      (Can Yayınları)
  9. Anda Kalmak

    Rana Beri

      (Remzi Kitabevi)
  1. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  2. Istanbul

    Orhan Pamuk

      (Faber & Faber)
  3. Atomic Habits

    James Clear

      (Random House)
  4. How To Stop Time

    Matt Haig

      (Canongate)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Nathalie’nin Mutfak Hikâyeleri
ISBN: 978-975-14-2062-6
Sayfa Sayısı: 360
Ebat: 185 x 270 mm
Basım Sayısı: 2
Yayın Tarihi: 24.08.2021
Fiyatı: 1050.00 TL


Nathalie’nin Mutfak Hikâyeleri

Nathalie Stoyanof Suda



"Beyaz Fırın’ın aile öyküsüyle mutfak yenilikleri..."

Beyaz Fırın aile işletmesi olduğu için küçük yaşlardan itibaren hep oradaydım. Beş yaşımdan beri babamın beni Kadıköy Beyaz Fırın’a götürdüğünü, o yaşımda gözüme kocaman görünen pastanede sık sık ürünlerin tadına baktığımı hatırlarım. İlkokuldan sonra Saint Benoit Fransız Lisesi’ne gittim. Burada gördüğüm eğitim sayesinde günümüzde hâlâ pastacılık sektörüne yön veren Fransız kültürüyle erken yaşta tanıştım. Bunlarla eş zamanlı San Francisco’da Stoyanof’s Restaurant’ı işleten dedem, babaannem ve amcamın yanında, bilfiil çalışarak geçirdim. 

Üniversitedeyken tatillerde hep Beyaz Fırın’ın mutfağında çalıştım.
1993 yılında Beyaz Fırın’ın Çiftehavuzlar mağazasını açtığımız dönemde ise artık pastacı olacağımı ve bu alanda ilerleyeceğimi biliyordum. Ardından Le Cordon Bleu Paris’te pastacılık eğitimi almaya başladım. O güne kadar alaylı bir eğitimden geçmiştim ama 2000 yılında mezun olduğumda artık mutfakta neyin nasıl yapılması gerektiğini biliyordum. Profesyonel olarak çalışmaya başladım.

Makedonya’da başlayan, anneannem ve komşularıyla filizlenip annemle perçinlenen İstanbul mutfağının ve dedem ile amcamın Stoyanof’s Restaurant’ının lezzet hafızamda oluşturduğu etkileri, Beyaz Fırın’ın mutfağındaki deneyimlerle harmanlayıp büyüttüm. Samimiyetle hazırladığım ve içinde ‘yeni normal beslenme’ anlayışına yer verdiğim bu kitabın size lezzetli ve keyifli sofralar sunacağını umuyorum.

(Nathalie Stoyanof Suda)

 

Bu kitabı Beyaz Fırın'dan almak için tıklayınız.

Yazarın Diğer Kitapları

Beyaz Fırın´dan Yeni Çıkmış Kurabiyeler

Nathalie Stoyanof Suda

Kahvaltı & Brunch

Beyaz Fırın’ın Tarif Defterinden

Nathalie Stoyanof Suda