REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

16 - 22 Mayıs 2022
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2021
TÜRKÇE
  1. Korku

    Thich Nhat Nanh

      (Omega Yayınevi)
  2. Zamansız

    Latife Tekin

      (Can Yayınları)
  3. Seyir

    Piraye

      (Mona Kitap)
  4. İçtihad Kapısı

    Merdan Yanardağ

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  1. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  2. Norwegian Wood

    Haruki Murakami

      (Random House)
  3. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  1. Balıkçı ve Oğlu

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  2. Var mısın?

    Doğan Cüceloğlu

      (Kronik Kitap)
  3. Seyir

    Piraye

      (Mona Kitap)
  4. Kayıp Tanrılar Ülkesi

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  5. Veba Geceleri

    Orhan Pamuk

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Empedokles’in Dostları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Hazan

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  8. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Nathalie’nin Mutfak Hikâyeleri
ISBN: 978-975-14-2062-6
Sayfa Sayısı: 360
Ebat: 185 x 270 mm
Basım Sayısı: 2
Yayın Tarihi: 24.08.2021
Fiyatı: 290.00 TL


beyazfirinlink

Nathalie’nin Mutfak Hikâyeleri

Nathalie Stoyanof Suda



"Beyaz Fırın’ın aile öyküsüyle mutfak yenilikleri..."

Beyaz Fırın aile işletmesi olduğu için küçük yaşlardan itibaren hep oradaydım. Beş yaşımdan beri babamın beni Kadıköy Beyaz Fırın’a götürdüğünü, o yaşımda gözüme kocaman görünen pastanede sık sık ürünlerin tadına baktığımı hatırlarım. İlkokuldan sonra Saint Benoit Fransız Lisesi’ne gittim. Burada gördüğüm eğitim sayesinde günümüzde hâlâ pastacılık sektörüne yön veren Fransız kültürüyle erken yaşta tanıştım. Bunlarla eş zamanlı San Francisco’da Stoyanof’s Restaurant’ı işleten dedem, babaannem ve amcamın yanında, bilfiil çalışarak geçirdim. 

Üniversitedeyken tatillerde hep Beyaz Fırın’ın mutfağında çalıştım.
1993 yılında Beyaz Fırın’ın Çiftehavuzlar mağazasını açtığımız dönemde ise artık pastacı olacağımı ve bu alanda ilerleyeceğimi biliyordum. Ardından Le Cordon Bleu Paris’te pastacılık eğitimi almaya başladım. O güne kadar alaylı bir eğitimden geçmiştim ama 2000 yılında mezun olduğumda artık mutfakta neyin nasıl yapılması gerektiğini biliyordum. Profesyonel olarak çalışmaya başladım.

Makedonya’da başlayan, anneannem ve komşularıyla filizlenip annemle perçinlenen İstanbul mutfağının ve dedem ile amcamın Stoyanof’s Restaurant’ının lezzet hafızamda oluşturduğu etkileri, Beyaz Fırın’ın mutfağındaki deneyimlerle harmanlayıp büyüttüm. Samimiyetle hazırladığım ve içinde ‘yeni normal beslenme’ anlayışına yer verdiğim bu kitabın size lezzetli ve keyifli sofralar sunacağını umuyorum.

(Nathalie Stoyanof Suda)

Yazarın Diğer Kitapları

Beyaz Fırın´dan Yeni Çıkmış Kurabiyeler

Nathalie Stoyanof Suda

Kahvaltı & Brunch

Beyaz Fırın’ın Tarif Defterinden

Nathalie Stoyanof Suda