REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

06-12 Ekim 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Bekle Beni

    Zülfü Livaneli

      (Can Yayınları)
  2. Sırların Sırrı

    Dan Brown

      (Altın Kitaplar)
  3. Millete Emanet

    Yavuz Oğhan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  4. Yunanca Dersleri

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  5. Bahçıvan ve Ölüm

    Georgi Gospodinov

      (Metis Yayınları)
  6. Sarı Yüz

    R. F. Kuang

      (İthaki Yayınları)
  7. Akan Nehir Gibi

    Paulo Coelho

      (Can Yayınları)
  8. Markiz’deki Kadın

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  9. Sade Bir Hayat

    Hwang Bo-reum

      (Athica Yayınları)
  10. Miras

    Vigdis Hjorth

      (Siren Yayınları)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. Intermezzo

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  3. Simply AI   (Dorling Kindersley)
  4. The Housemaid

    Freida McFadden

      (Little Brown)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Yemek ve Mutfak Kültürü

Yumurta Nasıl Kırılır?

Bilgiler, Anılar, Tarifler, Ukalalıklar

Mehmet Yaşin

Yemek Pişirme

Teknikleri - Çeşitleri Beslenme, Yemek Görgü Kuralları

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri

Ülkü Necipoğlu

Türk Tatlı Sanatı

Necip Usta

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler

Tavuk Yemekleri

Anne Willan

Tarihin Tenceresinden

Z. Petek Çırpılı

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Pastacılık 101

Çırpmaktan Fazlası

Bahar Yılmaz

Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Onkolojide Çocuk Beslenmesi ve Yemek Tarifleri

Sibel Güngör

,

Fatih Erbey, Doç Dr.

Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu

Neşeli Tabaklar

Sibel Güngör

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi