REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

14.Ekim.2019 - 20.Ekim.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  2. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  3. İtiraflarım

    Sabahattin Önkibar

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  4. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  5. İstanbul

    Emre Kongar

      (Remzi Kitabevi)
  6. Kalbimin Can Mayası

    İclal Aydın

      (Artemis Yayınları)
  7. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  1. The Testaments

    Margaret Atwood

      (Random House)
  2. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  3. Science of Yoga

    Ann Swanson

      (Dorling Kindersley)
  4. Redemption

    David Baldacci

      (Pan MacMillan )
  5. Ara Güler’s Istanbul   (Thames & Hudson)
  6. How To See

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  7. Life 3.0

    Max Tegmark

      (Penguin)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri
ISBN: 978-975-14-1535-6
Sayfa Sayısı: 384
Ebat: 200 x 270 mm
Yayın Tarihi: 01.01.2010
Fiyatı: 55.56 TL

Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri

Ülkü Necipoğlu



Dostlardan Seçmeler

Türk ve Batı mutfağının en seçme ve kolay hazırlanan yemekleri bu kitapta yer alıyor. “Ailemden ve dostlarımdan öğrendiklerim yitip gidebilir,” diye düşünen Ülkü Necipoğlu’nun keyifli arkadaş sofralarından öğrendikleri, bu kitaptaki seçmelerin büyük bir kısmını oluşturuyor. Seçilen yemeklerin diğer bir kısmı yazarın ailesinden, özellikle Rumeli kökenli, İstanbullu annesinden ve Egeli kayınvalidesinden öğrendikleri. Bunların yanı sıra, Lenôtre gibi ustaların kitaplarından esinlendiği, damak tadımıza uyan bazı tarifler de bu kitaba ayrı bir renk katıyor.

Kitapta yer alan tür başlıkları şöyle:

● Ön Yemekler (Antreler) ● Çorbalar ● Et Yemekleri ve Sıcak Yemekler ● Garnitürler ● Patlıcan Yemekleri ● Tavuk Yemekleri Balık Yemekleri ● Pilavlar ● Mantı ve Makarnalar ● Börek İçleri ve Börekler ● Krepler, Pizzalar, Tuzlu Tartlar ● Sufleler ve Yumurtalar ● Zeytinyağlı Sebzeler ● Salatalar, Turşular ● Dip ve Soslar ● İçecekler ● Sütlü Tatlılar ● Hamur Tatlıları ● Helvalar ● Meyveli Tatlılar ● Muslar ve Sufleler ● Kremalar, Soslar ● Parfeler ● Kuplar ● Pastalar ● Tartlar ● Kekler ● Kurabiyeler ve Bisküviler ● Çay Sofrası İçin Tuzlular ● Reçeller