REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

 
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Psikiyatrinin Kara Kitabı

    Oytun Erbaş

      (Siyah Kuğu Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Son Av

    Jean-Christophe Grangé

      (Doğan Kitap)
  5. Yaşam Sevinci

    Ümit Aktaş

      (Alfa Yayınları)
  1. How To Eat

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Practical Ayurveda   (Dorling Kindersley)
  3. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  4. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  5. Indistractable

    Nir Eyal

      (Bloomsbury)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Tadında Yolculuk
ISBN: 978-975-14-1927-9
Sayfa Sayısı: 256
Ebat: 200 x 260 mm
Yayın Tarihi: 02.12.2019
Fiyatı: 95.00 TL

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek



"Akdeniz’den Kaliforniya’ya..."

Akdeniz ve Kaliforniya bölgeleri, coğrafi açıdan birbirlerine uzak olmalarına karşın mutfak kültürü açısından benzerlikler taşıyor. Her ikisinde de, yerel yetişen taze ürünleri kullanan, sağlıklı ve hazırlaması basit yemekleri tercih eden ortak bir yaşam felsefesinin etkisini görmek mümkün.

Jale Balcı ve Hande Çilek’in hazırladıkları Tadında Yolculuk, bizi bu iki mutfağın lezzetlerini buluşturan bir yolculuğa davet ediyor.

Yazarın Diğer Kitapları

50 Pratik Mönü

50 Pratik Mönü

Jale Balcı

Antakya ve Yemekleri

Antakya ve Yemekleri

Jale Balcı

Antakya ANTIOCH City & Cuisine

Antakya ANTIOCH City & Cuisine

Jale Balcı

Aperitif Mönüler (küçük boy)

Aperitif Mönüler (küçük boy)

Jale Balcı