REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

17 Şubat - 23 Şubat 2020
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Leylan

    Selahattin Demirtaş

      (Dipnot Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Dayının Casusları

    Aytunç Erkin

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Son Av

    Jean-Christophe Grangé

      (Doğan Kitap)
  6. Psikiyatrinin Kara Kitabı

    Oytun Erbaş

      (Siyah Kuğu Yayınları)
  7. Türkiye Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  1. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. Myths & Legends

    Philip Wilkinson

      (Dorling Kindersley)
  4. How To See

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  5. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Pasta-Bisküvi
ISBN: 978-975-14-0136-6
Sayfa Sayısı: 287

Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz



Çevirmen: -

Bu kitapta: * Pasta hamurları hazırlama tekniklerini * Bisküvi hamurları hazırlama tekniklerini * Pasta ve bisküvilerde kullanılan krema ve süsleme tekniklerini * Çay sofrası düzenlemelerini * Çay sofrasında alınabilecek içecekleri * Pek çok çeşit pasta ve bisküvi tariflerini bulacaksınız.

Yazarın Diğer Kitapları

Fırın Yemekleri

Fırın Yemekleri

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Kolay ve Ekonomik Yemekler

Kolay ve Ekonomik Yemekler

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Yemek Pişirme

Yemek Pişirme

Teknikleri - Çeşitleri Beslenme, Yemek Görgü Kuralları

Leman Cılızoğlu Eryılmaz