REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

13 - 19 Ocak 2020
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  2. Türkiye Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  3. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  4. Her Yerde Kan Var

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  5. Kulaktan Dolma Tarifler

    Şemsa Denizsel

      (Okuyan Us Yayınları)
  6. Umberto Arte ile Sanat

    Umberto Arte

      (Destek Yayınları)
  7. Akşam Yıldızı

    İskender Pala

      (Kapı Yayınları)
  1. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. Myths & Legends

    Philip Wilkinson

      (Dorling Kindersley)
  4. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Türk Mutfağından Seçme Yemekler
ISBN: 978-975-14-0019-2
Sayfa Sayısı: 592
Ebat: 157 x 237 mm
Yayın Tarihi: 23.12.2019
Fiyatı: 59.00 TL
Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Leman Cılızoğlu Eryılmaz



"Bir mutfak kültürü klasiği..."

Bu kitap, Türk mutfağının zenginliğini ve unutulan eski Türk yemeklerini
tekrar kültürümüze kazandırmayı amaçlıyor.

Yazarın Diğer Kitapları

Fırın Yemekleri

Fırın Yemekleri

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Kolay ve Ekonomik Yemekler

Kolay ve Ekonomik Yemekler

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Pasta-Bisküvi

Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Yemek Pişirme

Yemek Pişirme

Teknikleri - Çeşitleri Beslenme, Yemek Görgü Kuralları

Leman Cılızoğlu Eryılmaz