REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

17 Şubat - 23 Şubat 2020
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Leylan

    Selahattin Demirtaş

      (Dipnot Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Dayının Casusları

    Aytunç Erkin

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Son Av

    Jean-Christophe Grangé

      (Doğan Kitap)
  6. Psikiyatrinin Kara Kitabı

    Oytun Erbaş

      (Siyah Kuğu Yayınları)
  7. Türkiye Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  1. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. Myths & Legends

    Philip Wilkinson

      (Dorling Kindersley)
  4. How To See

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  5. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Ebru İpekçi

 Amerika’da Babson College’de işletme ve ekonomi eğitimini tamamladıktan sonar İstanbul’da Chase Manhattan Bankası’nda çalıştı. İlk kitabı Ne Yiyelim’i ve ikinci kitabı Nerede, Nasıl Yiyelim’i Leyla Akçağlılar’la birlikte yazdı.Sofra dergisinde ‘davet Sofrası ve ‘Bizim Mutfağımız’ adlı köşeleri hazırladı. Show TV’de ‘Lezzet Saati’ adlı programın yemek danışmanlığını yaptı. Habertürk TV’de ‘A+’ adında bir lifestyle programı hazırladı. 2003 yılında Leyla Akçağlılar’la Butterfly pastanesini kurdu.

Yazarın Kitapları

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi