REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

12 - 18 Ekim 2020
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Son Cüret

    Yılmaz Özdil

      (Sia Yayınları)
  2. Ömrümden Uzun İdeallerim Var!

    Suna Kıraç

      (Suna ve İnan Kıraç Vakfı)
  3. Kişiliğin Kaderin mi?

    Pınar Maro

      (Artemis Yayınları)
  4. Osman

    Ayfer Tunç

      (Can Yayınları)
  5. Rehin

    Sabahattin Önkibar

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  6. Suya Yazılan

    Fazıl Say

      (Romancı Yayınları)
  1. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  2. Myths & Legends

    Philip Wilkinson

      (Dorling Kindersley)
  3. Prisoners of Geography

    Tim Marshall

      (Elliott & Thompson)
  4. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  5. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  6. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Yemek Pişirme
ISBN: 978-975-14-0135-9
Sayfa Sayısı: 520
Ebat: 157 x 237 mm
Yayın Tarihi: 23.12.2019
Fiyatı: 55.00 TL

Yemek Pişirme

Leman Cılızoğlu Eryılmaz



"Leman Cılızoğlu’ndan mutfak tutkunlarına armağan..."

Bu kitapta yer alan başlıca konular:

• Genel beslenme prensipleri
• Mutfağın yaşantımızdaki önemi
• Sofra düzenleme çeşitleri
• Yemek pişirmenin teknikleri
• Kışlık yiyecek (marmelat, reçel, turşu vb.) hazırlama teknikleri
• Pişen yemeklerin süslenip takdim şekilleri
• Yemekle ilgili görgü kuralları

Yazarın Diğer Kitapları

Fırın Yemekleri

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Kolay ve Ekonomik Yemekler

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz