REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

 
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Psikiyatrinin Kara Kitabı

    Oytun Erbaş

      (Siyah Kuğu Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Son Av

    Jean-Christophe Grangé

      (Doğan Kitap)
  5. Yaşam Sevinci

    Ümit Aktaş

      (Alfa Yayınları)
  1. How To Eat

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Practical Ayurveda   (Dorling Kindersley)
  3. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  4. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  5. Indistractable

    Nir Eyal

      (Bloomsbury)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Ülkü Necipoğlu

1933 İstanbul doğumlu olan Ülkü Necipoğlu, Notre Dame de Sion Fransız Lisesi’ni bitirdi. Necipoğlu’nun edebiyat, tarih, klasik müzik ve sanat dalları ilgi alanları arasındadır. Şimdi profesör olan iki kızı ve eşi Hikmet Necipoğlu’yla birlikte Nişantaşı, Büyükada ve Yeniköy’deki evlerinde sürdürdükleri yaşamları boyunca kendisinin, ailesinin ve dostlarının sofralarından seçme yemek tarif leri derledi, bu nostaljik derlemeyi kitaplaştırarak onların anısını yaşatmak istedi. Kitabının ilk iki baskısının gördüğü ilgiden cesaret alan Ülkü Necipoğlu, eserinin 100’e yakın tarif le genişletilmiş bu yeni baskısını hazırladı.

Yazarın Kitapları

Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri

Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri

Ülkü Necipoğlu