REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

10 Şubat - 16 Şubat 2020
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Leylan

    Selahattin Demirtaş

      (Dipnot Yayınları)
  2. Dayının Casusları

    Aytunç Erkin

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Türkiye Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  5. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  1. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  2. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Yemek ve Mutfak Kültürü

Yemek Pişirme

Teknikleri - Çeşitleri Beslenme, Yemek Görgü Kuralları

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Yumurta Nasıl Kırılır?

Bilgiler, Anılar, Tarifler, Ukalalıklar

Mehmet Yaşin

Çay

Ebru Erke

Bakır Tencere

Semen Öner

Bebeğimin Beslenme Kitabı

Sibel Güngör

,

Gülnihal Şarman, Dr.

Elçin Oflaz’la Raw Food Mucizesi

Elçin Oflaz

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler

Neşeli Tabaklar

Sibel Güngör

Beyaz Fırın’ın Tarif Defterinden

Kahvaltı & Brunch

Nathalie Stoyanof Suda

Kahvaltı

Ebru Erke

Aperitif Mönüler (küçük boy)

Jale Balcı

Diyabetik Ziyafet

Aslı Sargın

Mevsiminde Yemek

Aydan Üstkanat