REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

06 - 12 Ocak 2020
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Türkiye Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  2. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  3. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  4. Her Yerde Kan Var

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  5. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  6. Kulaktan Dolma Tarifler

    Şemsa Denizsel

      (Okuyan Us Yayınları)
  7. Umberto Arte ile Sanat

    Umberto Arte

      (Destek Yayınları)
  1. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Ara Güler’s Istanbul   (Thames & Hudson)
  3. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  4. Myths & Legends

    Philip Wilkinson

      (Dorling Kindersley)
  5. Prisoners of Geography

    Tim Marshall

      (Elliott & Thompson)
  6. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
TELDOLAP
ISBN: 978-975-14-1735-0
Sayfa Sayısı: 232
Ebat: 210 x 260 mm
Yayın Tarihi: 03.10.2016
Fiyatı: 50.93 TL

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler



"Bir kavanoz mucize"

Doğal ve sağlıklı beslenmenin püf noktalarını bu kitapla keşfedin...

Büyükannelerimiz yiyecekleri saklardı, çünkü şimdi olduğu gibi her mevsim her şeyi bulmak mümkün değildi. Meyveler sebzeler mevsiminde çıkar, tazeyken bol bol tüketilir ve kış için çeşitli yöntemlerle saklanırdı. Domates çıkmış, denirdi. Bu yıl erken çıkmış, diye şaşırılırdı. Yaz sonu konservesi, salçası yapılır, turşusu kurulur, güneşte kurutulur, tuza basılırdı. Biz de Teldolap’ta iç sesimizi dinliyor ve kuşaktan kuşağa aktarılan bu anonim reçeteler sayesinde en eski alışkanlıklarımızı devam ettiriyoruz. Yiyecekleri saklıyor, yazdan kışa, kıştan yaza hazırlıklar yapıyor, mevsimine uygun besleniyor ve doğanın mucize akışına kendimizi bırakıyoruz. 

Teldolap dünyasındaki geleneksel tariflerin yanı sıra, şekersiz marmelatlar ve kurabiyeler; çocuklar için ev yapımı pestiller; granola ve müsli gibi kahvaltı alternatifleri; badem sütü ve mandalina şurubu gibi organik tariflerle siz de kendi mucize kavanozlarınızı hazırlayabilirsiniz.