REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

14.Ekim.2019 - 20.Ekim.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  2. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  3. İtiraflarım

    Sabahattin Önkibar

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  4. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  5. İstanbul

    Emre Kongar

      (Remzi Kitabevi)
  6. Kalbimin Can Mayası

    İclal Aydın

      (Artemis Yayınları)
  7. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  1. The Testaments

    Margaret Atwood

      (Random House)
  2. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  3. Science of Yoga

    Ann Swanson

      (Dorling Kindersley)
  4. Redemption

    David Baldacci

      (Pan MacMillan )
  5. Ara Güler’s Istanbul   (Thames & Hudson)
  6. How To See

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  7. Life 3.0

    Max Tegmark

      (Penguin)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Nerede, Nasıl Yiyelim?
ISBN: 978-975-14-0860-0
Sayfa Sayısı: 216
Fiyatı: 50.93 TL

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi



Çevirmen: -

Günümüzün yoğun temposu içinde, her zaman dilediğimizce, gönlümüzce yemek seçimi yapma şansımız yok. Kimi zaman bulduğumuzla, zamanımız elverdiği ölçüde hazırlayabildiklerimizle yetiniriz. Ancak, hiç değilse özel günleri, yerine ve zamanına uygun, çeşitli malzemelerle keyifli anlara dönüştürebiliriz. Artık, geç kalkılmış bir tatil sabahında, kahvaltıyı öğlen yemeğiyle birleştirecek, ´özel´leştirecek brunch keyfi yaşanacak, çocuklarınızın doğumgünleri daha neşeli geçecek, maç izlenirken, pikniğe hazırlanırken, ofiste bir konuk ağırlanırken, Japon, Çin, Meksika ve Rus yemeklerinden örneklerle tanışılacak; ramazan, zekeriya, yılbaşı ya da rakı sofrası düzenlenirken haz duyulacak. Nerede, Nasıl Yiyelim?, özellikle de özel günleri bir keyfe çevirmek, ortamına ve zamanına uygun yemekler seçebilmek için iyi bir rehber.

Yazarın Diğer Kitapları

Butterfly´dan Özel Tatlar

Butterfly´dan Özel Tatlar

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi