REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

 
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Bir Nefes Gibi

    Ferzan Özpetek

      (Can Yayınları)
  2. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Gerek Yok, Hoş Değil

    Kürşat Başar

      (Everest Yayınları)
  4. Asla Vazgeçme Asla

    Ali Türkşen

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. İşgal

    Turan Akıncı

      (Remzi Kitabevi)
  6. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Ben Kazanmadan Bitmez

    Bircan Yıldırım

      (Destek Yayınları)
  8. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  1. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. Blue Moon

    Lee Child

      (Random House)
  4. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Nerede, Nasıl Yiyelim?
ISBN: 978-975-14-0860-0
Sayfa Sayısı: 216
Fiyatı: 55.00 TL

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi



Çevirmen: -

Günümüzün yoğun temposu içinde, her zaman dilediğimizce, gönlümüzce yemek seçimi yapma şansımız yok. Kimi zaman bulduğumuzla, zamanımız elverdiği ölçüde hazırlayabildiklerimizle yetiniriz. Ancak, hiç değilse özel günleri, yerine ve zamanına uygun, çeşitli malzemelerle keyifli anlara dönüştürebiliriz. Artık, geç kalkılmış bir tatil sabahında, kahvaltıyı öğlen yemeğiyle birleştirecek, ´özel´leştirecek brunch keyfi yaşanacak, çocuklarınızın doğumgünleri daha neşeli geçecek, maç izlenirken, pikniğe hazırlanırken, ofiste bir konuk ağırlanırken, Japon, Çin, Meksika ve Rus yemeklerinden örneklerle tanışılacak; ramazan, zekeriya, yılbaşı ya da rakı sofrası düzenlenirken haz duyulacak. Nerede, Nasıl Yiyelim?, özellikle de özel günleri bir keyfe çevirmek, ortamına ve zamanına uygun yemekler seçebilmek için iyi bir rehber.