REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

02.12.2019 - 08.12.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Her Yerde Kan Var

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  2. Kara Kutu: Yüzleşme Vakti

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Kulaktan Dolma Tarifler

    Şemsa Denizsel

      (Okuyan Us Yayınları)
  5. Beni Kör Kuyularda

    Hasan Ali Toptaş

      (Everest Yayınları)
  6. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  7. İstanbul

    Emre Kongar

      (Remzi Kitabevi)
  8. Umberto Arte ile Sanat

    Umberto Arte

      (Destek Yayınları)
  1. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  3. Life 3.0

    Max Tegmark

      (Penguin)
  4. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  5. The Testaments

    Margaret Atwood

      (Random House)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Nerede, Nasıl Yiyelim?
ISBN: 978-975-14-0860-0
Sayfa Sayısı: 216
Fiyatı: 50.93 TL

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi



Çevirmen: -

Günümüzün yoğun temposu içinde, her zaman dilediğimizce, gönlümüzce yemek seçimi yapma şansımız yok. Kimi zaman bulduğumuzla, zamanımız elverdiği ölçüde hazırlayabildiklerimizle yetiniriz. Ancak, hiç değilse özel günleri, yerine ve zamanına uygun, çeşitli malzemelerle keyifli anlara dönüştürebiliriz. Artık, geç kalkılmış bir tatil sabahında, kahvaltıyı öğlen yemeğiyle birleştirecek, ´özel´leştirecek brunch keyfi yaşanacak, çocuklarınızın doğumgünleri daha neşeli geçecek, maç izlenirken, pikniğe hazırlanırken, ofiste bir konuk ağırlanırken, Japon, Çin, Meksika ve Rus yemeklerinden örneklerle tanışılacak; ramazan, zekeriya, yılbaşı ya da rakı sofrası düzenlenirken haz duyulacak. Nerede, Nasıl Yiyelim?, özellikle de özel günleri bir keyfe çevirmek, ortamına ve zamanına uygun yemekler seçebilmek için iyi bir rehber.