REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

15-21 Nisan 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  2. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  3. Havala

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  4. Verdâ

    Nilüfer Köylüoğlu

      (Remzi Kitabevi)
  5. Baron İstilası

    Timur Soykan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  6. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  7. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  1. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  2. Icebreaker

    Hannah Grace

      (Simon & Schuster)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
İstanbul Sofraları
ISBN: 978-975-14-1261-4
Sayfa Sayısı: 240
Ebat: 220 x 220 mm
Basım Sayısı: 3
Fiyatı: 665.00 TL

İstanbul Sofraları

Selin Kutucular



"Selin Kutucular’dan renkli mönüler…"

Kutucular, 4. baskıya ulaşan Büyükada Yemekleri adlı kitabının ardından bu kez İstanbul Sofraları’nı kuruyor.

Geleneksel İstanbul yemek tariflerinin yanı sıra mutfak kültürüne ilişkin anılarla bezenen kitap, renkli sanat ve sofra fotoğraflarıyla da süsleniyor.

Tasarımını Annie G. Pertan’ın yaptığı kitapta çorbalar, yumurtalı yemekler, meze ve garnitürler, zeytinyağlılar, salatalar, et yemekleri, balık ve deniz ürünleri, pilav ve makarnalar, börek ve un işleri, tatlılar, reçeller, içecekler ayrı bölümler halinde yer alıyor. Ayrıca çay saati adlı bir bölümde kurabiye ve kekler tanıtılıyor.

Yazarın Diğer Kitapları

Büyükada Yemekleri

Selin Kutucular

Büyükada Cuisine

Selin Kutucular