REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

25.11.2019 - 01.12.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Kara Kutu: Yüzleşme Vakti

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Her Yerde Kan Var

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Kulaktan Dolma Tarifler

    Şemsa Denizsel

      (Okuyan Us Yayınları)
  5. Beni Kör Kuyularda

    Hasan Ali Toptaş

      (Everest Yayınları)
  6. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  7. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  8. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  1. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Istanbul

    Orhan Pamuk

      (Faber)
  3. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  4. Life 3.0

    Max Tegmark

      (Penguin)
  5. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Yemek ve Mutfak Kültürü

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Yumurta Nasıl Kırılır?

Bilgiler, Anılar, Tarifler, Ukalalıklar

Mehmet Yaşin

Çay

Ebru Erke

Bakır Tencere

Semen Öner

Bebeğimin Beslenme Kitabı

Sibel Güngör

,

Gülnihal Şarman, Dr.

Elçin Oflaz’la Raw Food Mucizesi

Elçin Oflaz

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler

Neşeli Tabaklar

Sibel Güngör

Beyaz Fırın’ın Tarif Defterinden

Kahvaltı & Brunch

Nathalie Stoyanof Suda

Kahvaltı

Ebru Erke

Aperitif Mönüler (küçük boy)

Jale Balcı

Diyabetik Ziyafet

Aslı Sargın

Mevsiminde Yemek

Aydan Üstkanat

Mimolett

Murat Bozok

Butik Pastacılık

Peggy Porschen