REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

10 - 16 Haziran 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. Saklı Yürek

    Ferzan Özpetek

      (Can Yayınları)
  2. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  3. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  4. Rehine

    John Grisham

      (Remzi Kitabevi)
  5. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  6. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Verdâ

    Nilüfer Köylüoğlu

      (Remzi Kitabevi)
  9. Baumgartner

    Paul Auster

      (Can Yayınları)
  10. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  1. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  2. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  3. Happy Place

    Emily Henry

      (Penguin)
  4. Icebreaker

    Hannah Grace

      (Simon & Schuster)
  5. A Little Life

    Hanya Yanagihara

      (Pan MacMillan)
  6. Ataturk

    Andrew Mango

      (Hodder)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı
ISBN: 978-975-14-2091-6
Sayfa Sayısı: 284
Ebat: 200 x 260 mm
Yayın Tarihi: 20.04.2022
Fiyatı: 985.00 TL


Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu



"Ünlü mutfak yazarı Jale Balcı ve zeytinyağı tadım uzmanı Müge Nebioğlu’dan zeytin ağacı ve zeytinyağının öyküsü…"

Bu kitapta 4000 yıllık öyküsü olan zeytin meyvesinin ve zeytinyağı üretiminin ilginç ve öğretici serüvenine tanık oluyoruz.

Renkli fotoğraflar eşliğinde zeytin üretimi, zeytinyağının işlenmesi, üretim sonrası saklanması ve depolanması bilgileri, zeytinyağı tadım rehberi eşliğinde veriliyor.

Jale Balcı’dan zeytinyağıyla hazırlanan özel tariflerin de yer aldığı kitapta, ayrıca zeytinyağının sağlığa yararıyla ilgili bilgiler de bulacaksınız. Son bölümde ise butik zeytinyağı üreticilerinin konuyla ilgili sorulara verdikleri yanıtlar yer alıyor.

İki uzman tarafından hazırlanan Zeytinyağı kitabı, hem üreticilerin hem de tüketicilerin vazgeçilmez rehberi, damak tadı meraklıları için özel bir başvuru kitabı olacak.

Yazarın Diğer Kitapları

50 Pratik Mönü

Jale Balcı

Antakya ANTIOCH City & Cuisine

Jale Balcı

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Antakya ve Yemekleri (küçük boy)

Jale Balcı

Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu