REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

22 - 28 Şubat 2021
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2020
TÜRKÇE
  1. Parsel Parsel

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Var mısın?

    Doğan Cüceloğlu

      (Kronik Kitap)
  3. Empedokles’in Dostları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Bir Kadın Plan Yaparsa

    Maye Musk

      (Destek Yayınları)
  5. Seyir

    Piraye

      (Mona Kitap)
  6. Amok

    Stefan Zweig

      (Remzi Kitabevi)
  7. Bu da Geçer

    Ece Temelkuran

      (Everest Yayınları)
  8. Hayatın Senin Elinde

    Osman Müftüoğlu

      (Destek Yayınları)
  9. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  10. İnsan İnsana

    Doğan Cüceloğlu

      (Remzi Kitabevi)
  11. Nasrettin Hoca

    Orhan Veli

      (Remzi Kitabevi)
  1. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. The New Map

    Daniel Yergin

      (Penguin)
  3. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  4. Turkey A Short History

    Norman Stone

      (Thames & Hudson)
  5. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  1. Bir Nefes Gibi

    Ferzan Özpetek

      (Can Yayınları)
  2. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  3. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  4. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  5. Leylan

    Selahattin Demirtaş

      (Dipnot Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Aydan Üstkanat

İzmir doğumludur. Girit kökenli ailesinden öğrendiği yemek kültürünü, sanatçı ve araştırmacı kimliğiyle geliştirdi. Sanatın pek çok dalında eğitim alan Üstkanat, resim ve müzik çalışmalarının yanı sıra, yemek konusunda da yaratıcı bir kişiliğe sahiptir. Üstkanat, aynı zamanda bir yemek stilisti ve yemek fotoğrafçısıdır. Dergi yazılarıyla başlayan basın hayatı yedi yıldır ulusal bir gazetede gastronomi yazılarıyla devam etmektedir.