REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

23-29 Haziran 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Markiz’deki Kadın

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Merkez Bankası

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  3. Sarı Yüz

    R. F. Kuang

      (İthaki Yayınları)
  4. Engereğin Gözü

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  5. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  6. Günübirlik Hayatlar

    Irvin D. Yalom

      (Pegasus Yayınları)
  7. Edebi ve Edepsiz Beyoğlu

    Umur Talu

      (Literatür Yayınları)
  8. Akan Nehir Gibi

    Paulo Coelho

      (Can Yayınları)
  9. Günde Bir Doz Kedi

    Syou Ishida

      (Athica Yayınları)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. The Bell Jar

    Sylvia Plath

      (Faber & Faber)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Çay
ISBN: 978-975-14-1887-6
Sayfa Sayısı: 120
Ebat: 200 x 220 mm
Yayın Tarihi: 23.05.2019
Fiyatı: 385.00 TL

Çay

Ebru Erke



"Çayın kökeni, üretimi, demlenişi ve dünyada çay kültürü..."

Çin, Hindistan, Japonya, Moğolistan, Tibet… Çay pek çok ülkede coğrafya, alışkanlıklar ve geleneklerle şekillenerek o ülke kültürüne derin izler bırakıp vazgeçilmez bir yer edinmiştir. Türkiye’de çayın geçmişi yüzyıllar ötesine dayanmasa da Cumhuriyet’in ardından iyiden iyiye hayatımıza girmiş, çok kısa süre içinde de kültürümüzün vazgeçilmez bir parçası olmuştur.

Üretim şekli, tarladan fincana kadar geçen süreç, dünyadaki farklı çay alışkanlıkları ve kültürleri, en nadide çaylar, iyi çay demlemenin incelikleri, bir uzman gibi çay tadımı yapmanın sırları ve çaya dair merak edilen her şeyi bu kitapta bulacaksınız.

 

Yazarın Diğer Kitapları

Kahvaltı

Ebru Erke