REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

10.06.2019 - 16.06.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. İfşa

    Toygun Atilla

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Şaki

    Murat Ağırel

      (İnkılâp Kitabevi)
  5. Her Şey Değişir

    Anette Inselberg

      (Destek Yayınları)
  6. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  7. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  1. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Prisoners of Geography

    Tim Marshall

      (Elliott & Thompson)
  3. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  4. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  5. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  6. Ara Güler’s Istanbul   (Thames & Hudson)
  7. The Science of Cooking

    Stuart Farrimond

      (Dorling Kindersley)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Çay
ISBN: 978-975-14-1887-6
Sayfa Sayısı: 120
Ebat: 200 x 220 mm
Yayın Tarihi: 23.05.2019
Fiyatı: 36.00 TL

Çay

Ebru Erke



"Çayın kökeni, üretimi, demlenişi ve dünyada çay kültürü..."

Çin, Hindistan, Japonya, Moğolistan, Tibet… Çay pek çok ülkede coğrafya, alışkanlıklar ve geleneklerle şekillenerek o ülke kültürüne derin izler bırakıp vazgeçilmez bir yer edinmiştir. Türkiye’de çayın geçmişi yüzyıllar ötesine dayanmasa da Cumhuriyet’in ardından iyiden iyiye hayatımıza girmiş, çok kısa süre içinde de kültürümüzün vazgeçilmez bir parçası olmuştur.

Üretim şekli, tarladan fincana kadar geçen süreç, dünyadaki farklı çay alışkanlıkları ve kültürleri, en nadide çaylar, iyi çay demlemenin incelikleri, bir uzman gibi çay tadımı yapmanın sırları ve çaya dair merak edilen her şeyi bu kitapta bulacaksınız.

 

Yazarın Diğer Kitapları

Kahvaltı

Kahvaltı

Ebru Erke