REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

06 - 12 Ocak 2020
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Türkiye Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  2. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  3. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  4. Her Yerde Kan Var

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  5. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  6. Kulaktan Dolma Tarifler

    Şemsa Denizsel

      (Okuyan Us Yayınları)
  7. Umberto Arte ile Sanat

    Umberto Arte

      (Destek Yayınları)
  1. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Ara Güler’s Istanbul   (Thames & Hudson)
  3. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  4. Myths & Legends

    Philip Wilkinson

      (Dorling Kindersley)
  5. Prisoners of Geography

    Tim Marshall

      (Elliott & Thompson)
  6. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Çay
ISBN: 978-975-14-1887-6
Sayfa Sayısı: 120
Ebat: 200 x 220 mm
Yayın Tarihi: 23.05.2019
Fiyatı: 36.00 TL

Çay

Ebru Erke



"Çayın kökeni, üretimi, demlenişi ve dünyada çay kültürü..."

Çin, Hindistan, Japonya, Moğolistan, Tibet… Çay pek çok ülkede coğrafya, alışkanlıklar ve geleneklerle şekillenerek o ülke kültürüne derin izler bırakıp vazgeçilmez bir yer edinmiştir. Türkiye’de çayın geçmişi yüzyıllar ötesine dayanmasa da Cumhuriyet’in ardından iyiden iyiye hayatımıza girmiş, çok kısa süre içinde de kültürümüzün vazgeçilmez bir parçası olmuştur.

Üretim şekli, tarladan fincana kadar geçen süreç, dünyadaki farklı çay alışkanlıkları ve kültürleri, en nadide çaylar, iyi çay demlemenin incelikleri, bir uzman gibi çay tadımı yapmanın sırları ve çaya dair merak edilen her şeyi bu kitapta bulacaksınız.

 

Yazarın Diğer Kitapları

Kahvaltı

Kahvaltı

Ebru Erke