REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

02.12.2019 - 08.12.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Her Yerde Kan Var

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  2. Kara Kutu: Yüzleşme Vakti

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Kulaktan Dolma Tarifler

    Şemsa Denizsel

      (Okuyan Us Yayınları)
  5. Beni Kör Kuyularda

    Hasan Ali Toptaş

      (Everest Yayınları)
  6. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  7. İstanbul

    Emre Kongar

      (Remzi Kitabevi)
  8. Umberto Arte ile Sanat

    Umberto Arte

      (Destek Yayınları)
  1. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  3. Life 3.0

    Max Tegmark

      (Penguin)
  4. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  5. The Testaments

    Margaret Atwood

      (Random House)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Çay
ISBN: 978-975-14-1887-6
Sayfa Sayısı: 120
Ebat: 200 x 220 mm
Yayın Tarihi: 23.05.2019
Fiyatı: 36.00 TL

Çay

Ebru Erke



"Çayın kökeni, üretimi, demlenişi ve dünyada çay kültürü..."

Çin, Hindistan, Japonya, Moğolistan, Tibet… Çay pek çok ülkede coğrafya, alışkanlıklar ve geleneklerle şekillenerek o ülke kültürüne derin izler bırakıp vazgeçilmez bir yer edinmiştir. Türkiye’de çayın geçmişi yüzyıllar ötesine dayanmasa da Cumhuriyet’in ardından iyiden iyiye hayatımıza girmiş, çok kısa süre içinde de kültürümüzün vazgeçilmez bir parçası olmuştur.

Üretim şekli, tarladan fincana kadar geçen süreç, dünyadaki farklı çay alışkanlıkları ve kültürleri, en nadide çaylar, iyi çay demlemenin incelikleri, bir uzman gibi çay tadımı yapmanın sırları ve çaya dair merak edilen her şeyi bu kitapta bulacaksınız.

 

Yazarın Diğer Kitapları

Kahvaltı

Kahvaltı

Ebru Erke