REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

 
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Bir Nefes Gibi

    Ferzan Özpetek

      (Can Yayınları)
  2. Unutkan Aşk

    Nermin Bezmen

      (Doğan Kitap)
  3. En Hüzünlü Eylül

    Osman Balcıgil

      (Destek Yayınları)
  4. Yakın

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  5. 50 Maddede İlişkiler

    Adil Yıldırım

      (Karakarga Yayınları)
  6. Gerek Yok, Hoş Değil

    Kürşat Başar

      (Everest Yayınları)
  7. Asla Vazgeçme Asla

    Ali Türkşen

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  8. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  9. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  10. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  1. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  2. Prisoners of Geography

    Tim Marshall

      (Elliott & Thompson)
  3. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  4. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Çay
ISBN: 978-975-14-1887-6
Sayfa Sayısı: 120
Ebat: 200 x 220 mm
Yayın Tarihi: 23.05.2019
Fiyatı: 36.00 TL

Çay

Ebru Erke



"Çayın kökeni, üretimi, demlenişi ve dünyada çay kültürü..."

Çin, Hindistan, Japonya, Moğolistan, Tibet… Çay pek çok ülkede coğrafya, alışkanlıklar ve geleneklerle şekillenerek o ülke kültürüne derin izler bırakıp vazgeçilmez bir yer edinmiştir. Türkiye’de çayın geçmişi yüzyıllar ötesine dayanmasa da Cumhuriyet’in ardından iyiden iyiye hayatımıza girmiş, çok kısa süre içinde de kültürümüzün vazgeçilmez bir parçası olmuştur.

Üretim şekli, tarladan fincana kadar geçen süreç, dünyadaki farklı çay alışkanlıkları ve kültürleri, en nadide çaylar, iyi çay demlemenin incelikleri, bir uzman gibi çay tadımı yapmanın sırları ve çaya dair merak edilen her şeyi bu kitapta bulacaksınız.

 

Yazarın Diğer Kitapları

Kahvaltı

Kahvaltı

Ebru Erke