REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

08.07.2019 - 14.07.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Aklımda Hep Sen

    Kürşat Başar

      (Everest Yayınları)
  2. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  3. Mutluyken Zaman Hızlı Akar

    Pınar Maro

      (Artemis Yayınları)
  4. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  5. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  1. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. I Owe You One

    Sophie Kinsella

      (Random House)
  3. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  4. Turkey A Short History

    Norman Stone

      (Thames & Hudson)
  5. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Peggy Porschen

2003’te Peggy Porschen Cakes’i kurdu. Kendine özgü yaklaşımıyla, kısa sürede başarıyı yakaladı ve günümüzün önde gelen pastacıları arasında yerini aldı. İlk kitabı Pretty Party Cakes (Şık Parti Pastaları), “En Eğlenceli Yemek Kitabı” kategorisinde “Gourmand Dünya Yemek Kitabı Ödülü”nü kazandı. 2011 Great Taste Awards’da (Müthiş Lezzet Ödülü), Porschen dört ödül birden aldı. Bunlardan biri olan ve büyük prestije sahip altın ödül, bu kitapta da yer alan çikolata cenneti ve Karaorman Kapkeki’ne verildi. Jüri üyeleri, bu kekleri “Neredeyse kusursuz” olarak nitelediler. Daha önceleri sadece özel sipariş bazında çalışan Porschen, Ekim 2010 tarihinde Londra’nın Belgravia semtinde açtığı Peggy Porschen Parlour’da, el yapımı hazır kek ve pastaların günlük olarak bulunabileceği bir pastane yarattı. Ocak 2011’de Peggy Porschen Academy’i açtı. Bu girişim, Londra’da pastacılık ve pasta süsleme üzerine açılmış ilk yemek okulu oldu.

Yazarın Kitapları

Butik Pastacılık

Butik Pastacılık

Peggy Porschen