REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

12 - 18 Ekim 2020
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Son Cüret

    Yılmaz Özdil

      (Sia Yayınları)
  2. Ömrümden Uzun İdeallerim Var!

    Suna Kıraç

      (Suna ve İnan Kıraç Vakfı)
  3. Kişiliğin Kaderin mi?

    Pınar Maro

      (Artemis Yayınları)
  4. Osman

    Ayfer Tunç

      (Can Yayınları)
  5. Rehin

    Sabahattin Önkibar

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  6. Suya Yazılan

    Fazıl Say

      (Romancı Yayınları)
  1. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  2. Myths & Legends

    Philip Wilkinson

      (Dorling Kindersley)
  3. Prisoners of Geography

    Tim Marshall

      (Elliott & Thompson)
  4. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  5. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  6. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Toplumsal Değişme Kuramları

Emre Kongar

Toprak Uyanırsa

Şevket Süreyya Aydemir

Trajikomik

Emre Kongar

Türk Basın Tarihi

Hıfzı Topuz

Türk Dili Sözlüğü

Orhan Hançerlioğlu

Türk Kültüründe Yönetmek

Acar Baltaş, Prof. Dr

Türk Kültüründe Yönetmek

Acar Baltaş, Prof. Dr

Türk Kültüründe Yönetmek

Acar Baltaş, Prof. Dr

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Türk Mutfak Sanatı

Necip Usta

Türk Resminde Yeni Dönem

Sezer Tansuğ

Türk Sanatı

Oktay Aslanapa

Türk Tatlı Sanatı

Necip Usta

Türk Toplumbilimcileri

Emre Kongar

Türk ve Batı Mutfağından Yemek Tarifleri

Ülkü Necipoğlu