REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

25.11.2019 - 01.12.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Kara Kutu: Yüzleşme Vakti

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Her Yerde Kan Var

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Kulaktan Dolma Tarifler

    Şemsa Denizsel

      (Okuyan Us Yayınları)
  5. Beni Kör Kuyularda

    Hasan Ali Toptaş

      (Everest Yayınları)
  6. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  7. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  8. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  1. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Istanbul

    Orhan Pamuk

      (Faber)
  3. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  4. Life 3.0

    Max Tegmark

      (Penguin)
  5. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Türk Mutfak Sanatı
ISBN: 978-975-14-0113-7
Sayfa Sayısı: 543
Ebat: 233 x 160 mm
Fiyatı: 41.67 TL

Türk Mutfak Sanatı

Necip Usta



Türk Mutfağının Büyük Ustası Necip Usta’dan

• Türk Mutfağının… 1034 çeşit yemeği

• En iyi, en sağlıklı yemek yapma yöntemleri

• Lezzet incelikleri

• Yüzlerce değişik tad

Börek Hamurları ve Çeşitli Hamurlar

Dolma içleri, Börek ve Mantı içleri

Et, Tavuk ve Balık Suları

Salçalar (Soslar)

Çorbalar, İçilecek Et Suları ve Garnitürleri

Soğuk ve Sıcak Mezeler

Yumurtalar ve Omletler

Balık ve Deniz Ürünleri

Sakatatlar ve Doldurulmuş Etler

Çevirmeler ve Rostolar

Et Yemekleri ve Etli Dolmalar

Kümes Hayvanları ve Av Etleri

Izgaralar, Alevli Yemekler

Sote Etler

Yaz ve Kış Yemekleri, Köfteler

Zeytinyağlılar

Yazarın Diğer Kitapları

Türk Tatlı Sanatı

Türk Tatlı Sanatı

Necip Usta