REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

07.Ekim.2019 - 13.Ekim.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  2. İtiraflarım

    Sabahattin Önkibar

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. İstanbul

    Emre Kongar

      (Remzi Kitabevi)
  4. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  5. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  6. Aslanlı Yol

    Sunay Akın

      (Karakarga Yayınları)
  7. Ben, Kirke

    Madeline Miller

      (İthaki Yayınları)
  8. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  1. Redemption

    David Baldacci

      (Pan MacMillan )
  2. Turkey A Short History

    Norman Stone

      (Thames & Hudson)
  3. How To See

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  4. The Testaments

    Margaret Atwood

      (Random House)
  5. Prisoners of Geography

    Tim Marshall

      (Elliott & Thompson)
  6. Life 3.0

    Max Tegmark

      (Penguin)
  7. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Türk Mutfak Sanatı
ISBN: 978-975-14-0113-7
Sayfa Sayısı: 543
Ebat: 233 x 160 mm
Fiyatı: 41.67 TL

Türk Mutfak Sanatı

Necip Usta



Türk Mutfağının Büyük Ustası Necip Usta’dan

• Türk Mutfağının… 1034 çeşit yemeği

• En iyi, en sağlıklı yemek yapma yöntemleri

• Lezzet incelikleri

• Yüzlerce değişik tad

Börek Hamurları ve Çeşitli Hamurlar

Dolma içleri, Börek ve Mantı içleri

Et, Tavuk ve Balık Suları

Salçalar (Soslar)

Çorbalar, İçilecek Et Suları ve Garnitürleri

Soğuk ve Sıcak Mezeler

Yumurtalar ve Omletler

Balık ve Deniz Ürünleri

Sakatatlar ve Doldurulmuş Etler

Çevirmeler ve Rostolar

Et Yemekleri ve Etli Dolmalar

Kümes Hayvanları ve Av Etleri

Izgaralar, Alevli Yemekler

Sote Etler

Yaz ve Kış Yemekleri, Köfteler

Zeytinyağlılar

Yazarın Diğer Kitapları

Türk Tatlı Sanatı

Türk Tatlı Sanatı

Necip Usta