REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

13 - 19 Ocak 2020
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  2. Türkiye Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  3. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  4. Her Yerde Kan Var

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  5. Kulaktan Dolma Tarifler

    Şemsa Denizsel

      (Okuyan Us Yayınları)
  6. Umberto Arte ile Sanat

    Umberto Arte

      (Destek Yayınları)
  7. Akşam Yıldızı

    İskender Pala

      (Kapı Yayınları)
  1. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. Myths & Legends

    Philip Wilkinson

      (Dorling Kindersley)
  4. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Aydan Üstkanat

İzmir doğumludur. Girit kökenli ailesinden öğrendiği yemek kültürünü, sanatçı ve araştırmacı kimliğiyle geliştirdi. Sanatın pek çok dalında eğitim alan Üstkanat, resim ve müzik çalışmalarının yanı sıra, yemek konusunda da yaratıcı bir kişiliğe sahiptir. Üstkanat, aynı zamanda bir yemek stilisti ve yemek fotoğrafçısıdır. Dergi yazılarıyla başlayan basın hayatı yedi yıldır ulusal bir gazetede gastronomi yazılarıyla devam etmektedir.

Yazarın Kitapları

Mevsiminde Yemek

Mevsiminde Yemek

Aydan Üstkanat