REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

08.07.2019 - 14.07.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Aklımda Hep Sen

    Kürşat Başar

      (Everest Yayınları)
  2. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  3. Mutluyken Zaman Hızlı Akar

    Pınar Maro

      (Artemis Yayınları)
  4. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  5. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  1. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. I Owe You One

    Sophie Kinsella

      (Random House)
  3. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  4. Turkey A Short History

    Norman Stone

      (Thames & Hudson)
  5. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Aydan Üstkanat

İzmir doğumludur. Girit kökenli ailesinden öğrendiği yemek kültürünü, sanatçı ve araştırmacı kimliğiyle geliştirdi. Sanatın pek çok dalında eğitim alan Üstkanat, resim ve müzik çalışmalarının yanı sıra, yemek konusunda da yaratıcı bir kişiliğe sahiptir. Üstkanat, aynı zamanda bir yemek stilisti ve yemek fotoğrafçısıdır. Dergi yazılarıyla başlayan basın hayatı yedi yıldır ulusal bir gazetede gastronomi yazılarıyla devam etmektedir.

Yazarın Kitapları

Mevsiminde Yemek

Mevsiminde Yemek

Aydan Üstkanat