REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

25.11.2019 - 01.12.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Kara Kutu: Yüzleşme Vakti

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Her Yerde Kan Var

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Kulaktan Dolma Tarifler

    Şemsa Denizsel

      (Okuyan Us Yayınları)
  5. Beni Kör Kuyularda

    Hasan Ali Toptaş

      (Everest Yayınları)
  6. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  7. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  8. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  1. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Istanbul

    Orhan Pamuk

      (Faber)
  3. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  4. Life 3.0

    Max Tegmark

      (Penguin)
  5. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Yemek ve Mutfak Kültürü

Elçin Oflaz’la Raw Food Mucizesi

Elçin Oflaz

Fırın Yemekleri

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

İstanbul Sofraları

Selin Kutucular

Kahvaltı

Ebru Erke

Beyaz Fırın’ın Tarif Defterinden

Kahvaltı & Brunch

Nathalie Stoyanof Suda

Kim Korkar Yemekli Misafirden!

Sunay Babahan

Kolay ve Ekonomik Yemekler

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Makarnalar

Anne Willan

Mevsiminde Yemek

Aydan Üstkanat

Meyveli Tatlılar ve Pastalar

Anne Willan

Mimolett

Murat Bozok

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi

Neşeli Tabaklar

Sibel Güngör

Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Salatalar

Anne Willan