REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

04.11.2019 - 10.11.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Kara Kutu: Yüzleşme Vakti

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Her Yerde Kan Var

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  5. Kahramanın Yolculuğu

    Necati Özkan

      (MediaCat Kitapları)
  6. İtiraflarım

    Sabahattin Önkibar

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  7. Beni Kör Kuyularda

    Hasan Ali Toptaş

      (Everest Yayınları)
  8. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  9. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  1. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  3. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  4. The Testaments

    Margaret Atwood

      (Random House)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Mimolett
ISBN: 978-975-14-1573-8
Sayfa Sayısı: 160
Ebat: 228 x 280 mm
Fiyatı: 53.24 TL

Mimolett

Murat Bozok



Gastronomiye gönül veren ve ağzının tadını bilenler için…

“Aşçılık renkli ve serüvenlerle örülmüş bir yol. Köstebek yuvası gibi mutfaklarda, herkesin tatil yaptığı zaman dilimlerinde, bıçak kesikleri ve yanıklarla dolu ellerle uzun saatler boyunca çalışmayı seçmenin sadece bir sebebi olabilir, o da aşçılığa duyulan “aşk”.

“İnsanın kanına bir kez girdiğinde kolay kolay çıkmayacak bir tutkudur bu. Bu kitapta ilk restoranım ve göz nurum olan Mimolett´in hikâyesini, felsefesini ve yemeklerini dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.

“Gastronomiye gönül vermiş, ağzının tadını bilen, yemek yemekten zevk alan, bu zorlu mesleği seçen veya seçmeyi düşünen herkese ışık tutması dileğiyle...” Murat Bozok