REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

08.07.2019 - 14.07.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Aklımda Hep Sen

    Kürşat Başar

      (Everest Yayınları)
  2. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  3. Mutluyken Zaman Hızlı Akar

    Pınar Maro

      (Artemis Yayınları)
  4. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  5. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  1. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. I Owe You One

    Sophie Kinsella

      (Random House)
  3. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  4. Turkey A Short History

    Norman Stone

      (Thames & Hudson)
  5. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Mimolett
ISBN: 978-975-14-1573-8
Sayfa Sayısı: 160
Ebat: 228 x 280 mm
Fiyatı: 53.24 TL

Mimolett

Murat Bozok



Gastronomiye gönül veren ve ağzının tadını bilenler için…

“Aşçılık renkli ve serüvenlerle örülmüş bir yol. Köstebek yuvası gibi mutfaklarda, herkesin tatil yaptığı zaman dilimlerinde, bıçak kesikleri ve yanıklarla dolu ellerle uzun saatler boyunca çalışmayı seçmenin sadece bir sebebi olabilir, o da aşçılığa duyulan “aşk”.

“İnsanın kanına bir kez girdiğinde kolay kolay çıkmayacak bir tutkudur bu. Bu kitapta ilk restoranım ve göz nurum olan Mimolett´in hikâyesini, felsefesini ve yemeklerini dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.

“Gastronomiye gönül vermiş, ağzının tadını bilen, yemek yemekten zevk alan, bu zorlu mesleği seçen veya seçmeyi düşünen herkese ışık tutması dileğiyle...” Murat Bozok