REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

09.Eylül.2019 - 15.Eylül.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  2. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  3. İstanbul

    Emre Kongar

      (Remzi Kitabevi)
  4. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  5. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  1. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  2. Prisoners of Geography

    Tim Marshall

      (Elliott & Thompson)
  3. Life 3.0

    Max Tegmark

      (Penguin)
  4. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  5. Norse Mythology

    Neil Gaiman

      (Bloomsbury)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Mevsiminde Yemek
ISBN: 978-975-14-1634-6
Sayfa Sayısı: 240
Ebat: 215 x 260 mm
Fiyatı: 50.93 TL

Mevsiminde Yemek

Aydan Üstkanat



"Gıdaları tanımak ve mevsiminde yemek bu kitapta…"

Hazır ve hızlı yemeklerin, kimyasalların ve rafine (işlenmiş) gıdaların gittikçe arttığı günümüzde, bunlardan kaynaklı hastalıklar da hızla artıyor. Sağlıklı bir hayat, doğru ürünü şeçmek ve onu bilinçli tüketmekten geçiyor. Gıdaları tanımak ve mevsiminde, doğru tüketmek hem çok önemli, hem de sandığımızdan daha kolay.

Etik bir anlayışla üretim ve tüketimin anahtarı emin olun sizin elinizde. Saklama koşulları, malzeme ve pişirme doğru olduğu sürece lezzetli ve keyifli sofralar da garanti!

Bu kitap, mevsim malzemelerini hatırlatırken, onları yaratıcı biçimde kullanma konusunda size ilham verecek ve bu noktada elinizin altında gerçek bir rehber olacak.