REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

08.07.2019 - 14.07.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Aklımda Hep Sen

    Kürşat Başar

      (Everest Yayınları)
  2. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  3. Mutluyken Zaman Hızlı Akar

    Pınar Maro

      (Artemis Yayınları)
  4. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  5. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  1. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. I Owe You One

    Sophie Kinsella

      (Random House)
  3. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  4. Turkey A Short History

    Norman Stone

      (Thames & Hudson)
  5. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Mevsiminde Yemek
ISBN: 978-975-14-1634-6
Sayfa Sayısı: 240
Ebat: 215 x 260 mm
Fiyatı: 50.93 TL

Mevsiminde Yemek

Aydan Üstkanat



"Gıdaları tanımak ve mevsiminde yemek bu kitapta…"

Hazır ve hızlı yemeklerin, kimyasalların ve rafine (işlenmiş) gıdaların gittikçe arttığı günümüzde, bunlardan kaynaklı hastalıklar da hızla artıyor. Sağlıklı bir hayat, doğru ürünü şeçmek ve onu bilinçli tüketmekten geçiyor. Gıdaları tanımak ve mevsiminde, doğru tüketmek hem çok önemli, hem de sandığımızdan daha kolay.

Etik bir anlayışla üretim ve tüketimin anahtarı emin olun sizin elinizde. Saklama koşulları, malzeme ve pişirme doğru olduğu sürece lezzetli ve keyifli sofralar da garanti!

Bu kitap, mevsim malzemelerini hatırlatırken, onları yaratıcı biçimde kullanma konusunda size ilham verecek ve bu noktada elinizin altında gerçek bir rehber olacak.