REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

11.11.2019 - 17.11.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Kara Kutu: Yüzleşme Vakti

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Her Yerde Kan Var

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Beni Kör Kuyularda

    Hasan Ali Toptaş

      (Everest Yayınları)
  5. Kulaktan Dolma Tarifler

    Şemsa Denizsel

      (Okuyan Us Yayınları)
  6. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. İstanbul

    Emre Kongar

      (Remzi Kitabevi)
  8. İtiraflarım

    Sabahattin Önkibar

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  9. Kahramanın Yolculuğu

    Necati Özkan

      (MediaCat Kitapları)
  10. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  1. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Wayward Son

    Rainbow Rowell

      (Pan MacMillan )
  3. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  4. The Testaments

    Margaret Atwood

      (Random House)
  5. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  6. Life 3.0

    Max Tegmark

      (Penguin)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Mevsiminde Yemek
ISBN: 978-975-14-1634-6
Sayfa Sayısı: 240
Ebat: 215 x 260 mm
Fiyatı: 50.93 TL

Mevsiminde Yemek

Aydan Üstkanat



"Gıdaları tanımak ve mevsiminde yemek bu kitapta…"

Hazır ve hızlı yemeklerin, kimyasalların ve rafine (işlenmiş) gıdaların gittikçe arttığı günümüzde, bunlardan kaynaklı hastalıklar da hızla artıyor. Sağlıklı bir hayat, doğru ürünü şeçmek ve onu bilinçli tüketmekten geçiyor. Gıdaları tanımak ve mevsiminde, doğru tüketmek hem çok önemli, hem de sandığımızdan daha kolay.

Etik bir anlayışla üretim ve tüketimin anahtarı emin olun sizin elinizde. Saklama koşulları, malzeme ve pişirme doğru olduğu sürece lezzetli ve keyifli sofralar da garanti!

Bu kitap, mevsim malzemelerini hatırlatırken, onları yaratıcı biçimde kullanma konusunda size ilham verecek ve bu noktada elinizin altında gerçek bir rehber olacak.