REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

 
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Suya Yazılan

    Fazıl Say

      (Romancı Yayınları)
  2. Bir Nefes Gibi

    Ferzan Özpetek

      (Can Yayınları)
  3. Hamamname

    Murathan Mungan

      (Metis Yayınları)
  4. Kirpinin Zarafeti

    Muriel Barbery

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. En Hüzünlü Eylül

    Osman Balcıgil

      (Destek Yayınları)
  6. Osman

    Ayfer Tunç

      (Can Yayınları)
  1. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  2. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  3. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Antakya ve Yemekleri
ISBN: 978-975-14-1391-8
Sayfa Sayısı: 144
Ebat: 230 x 280 mm
Basım Sayısı: 4
Fiyatı: 55.00 TL

Antakya ve Yemekleri

Jale Balcı



"Özgün mönüleriyle ünlü yazar Jale Balcı, bu kez Antakya’yı ve mutfağını tanıtıyor."

Balcı, bir yandan çok kültürlü bir yapısı olan bu antik kentin tarihinde, sokaklarında, evlerinde bizi gezdirip camilerini, kiliselerini, havralarını, türbelerini, tarihsel kimi yerlerini tanıtıyor, bir yandan da birbirinden lezzetli yöresel yemekleri bizlerle paylaşıyor. Kitapta, yapmaktan ve tatmaktan büyük haz alacağımız ve bildiğimiz bilmediğimiz, duyduğumuz duymadığımız farklı damak tadında çok sayıda yemek yer alıyor.

Yazarın Diğer Kitapları

50 Pratik Mönü

Jale Balcı

Antakya ANTIOCH City & Cuisine

Jale Balcı

Aperitif Mönüler (küçük boy)

Jale Balcı

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek